Monday, September 11, 2006

MB MIX TRIO 2006

Ahad lepas (10 Sept '06) telah berlangsung kejohanan bowling MB MIX TRIO 2006 di KL Megalane Endah Parade yg merupakan acara terakhir kelab MB bagi tahun 2006. sementelah nak menyambut bln ramadhan, MB akan menghentikan sementara aktiviti demi menghormati bulan yg penuh kemuliaan ini.

so, aku asalnya standby jer.. last2 kena main pasal tak cukup org. tak per la.. main pon just for fun! utk merapatkan ukhwah sesama ahli. setelah diundi, satu satu team dgn Bro Kusato & Deen. diaorg terer.. aku yg 'paling terer'. hahahah... diaorg asyik kena cover aku jer.. mintak maap le kengkawan.. aku dak terer cam korang! ini ler jadinya kalu membowling 2 bln sekali... muehehehhe... plak tu tak der treneng.. dtg terus main je hari tu..


walau camner pon aku rasa hepi.. team aku pon rasa hepi (rasanya la..). semuanya nampak gumbira je semlm. luaran je la.. dlm hati diaorg tu aku tak tau la. tp yg penting aku hepi!!! yak..yak..yea...

setelah bertungkus lumus main 4 game... resultnya we all dlm no. 9! adehh... rasa bersalah la plak sbb point aku yg 'banyak sangat' tu menyebabkan we all cuma dpt no. 9 jer dari 15 team yg bertanding... mintak maap sekali lagi la yer... huhuhuhuhu...


hadiah tak der grand2 pon smlm.. ye la.. fee pon tiga ploh hengget jer... dpt la cenderahati ubat gigi. perghh.. lepas nie bersinar2 le gigi kitaorg! wakakaka... utk placing no. 9 tu dpt free games. aku tak amik pon. aku kasik Bro Kusato jer... aku dah tak main & dtg EP tu lagi! lepas raya nanti le kalu dtg pong!



2 comments:

misa said...

ahahahaks.. pehni sumer kene pakai spek itam ar.. silaaaau weii.. ekekekeke..

bANgsaL buROk said...

wakakak... kang jadik kumpulan panca sitara lak..