Monday, October 09, 2006

tIDo pETanG

Huarghhhh... salam pagi Isnin.. dah masuk 16 ramadhan. alhamdullillah... semakin dekat nak raya. heheheh... pagi nie nampak berkabut (not kabus). gara-gara jerebu yang masih blom berkurangan. sedut asap jerebu nie buat tekak aku rasa berpasir. huhuhuh.. jgn le sakit tekak time pose cenggini. seksa oooo...

Cuti 2 hari , aku lepak je kat rumah. dah jerebu malas nak kuar jalan-jalan. aktiviti yang paling digemari time cuti-cuti nie apa lagi.... TIDO!! heheheh... best ooo tido petang... kekekeke.. tp yg tak bestnyer mimpi yang ntah apa-apa. ada ke mimpi HANTU. apo daa... dua-dua hari lak tu mimpi HANTU. mula-mula mimpi hantu yang ada kepala je then the next day mimpi kena jaga anak-anak hantu.. wakakakaka.. mengarut betul mimpi aku tu. member aku cakap, kalu mimpi hantu... nak dapat rezeki. betul ke? heheheh.. kalu betul.. alhamdulillah... ye la.. BONUS nak dpt gaji bln nie.. muehehehhe... tapi mengarut betul ler mimpi petang aku nie... itu le.. moral of the story, tak baik tido petang... nak-nak plak bulan-bulan pose nie. heheheheh...

emmm... sempat ke tak sempat nak bawak balik raya nie? adoooo... bikin serabut kepala akuh!

2 comments:

milo said...

err.. tim.. comel tak anak2 antu tu.. :D

tim said...

hehehe... tak berani nak tgk.. sbb nanti diaorg 'ngamuk'..