Tuesday, October 17, 2006

s.h.o.p.p.i.n.g.r.a.y.a

Cuti hujung minggu lepas memang penuh dgn xtvt. kalau Sabtu aku beriftar dgn geng MB, Ahad plak bershopping raya kat The Mines. kuar rumah dlm pkl 3.30 ptg menuju ke Mines dgn Kak Irni & Hajar. sampai sana seperti yg dijangka memang agak sesak. tapi dgn semangat nak bershopping raya kami gagahkan diri gak. dah lama tak pegi Mines. aku tgk sekarang makin byk plak kedai kasut. hehehehe... masuk aje la. si hajar tangkap satu kasut raya. aku plak.. tak jumpa yg berkenan di hati.

Masuk plak kat kedai baju lak. sempat la aku beli t-shirt 2 lai utk abang aku pasal dia peson soh beli. kopak gak dlm RM50++... huhuhuhu. pusing-pusing lagi, sempat la beli utk diri sendiri blaus dan seluar. kira-kira ahad tu abis dekat RM120. adooiii.... dah le time tu gaji tak masuk lagi. tp gatai pi shopping gak.

Abis shopping, hajat hati nak berbuka di gerai dekat dgn kedai Tee Wah. tp dah full... so lepak la 3 dara nie kat kafe mines bowl. berbuka puasa dgn air jer... kemudian gerak solat Maghrib dulu. lepas solat ingat nak makan KFC. sekali situ lagi ramai daa... siap ada yg berdiri menunggu giliran utk duduk. hmmm... kena tukar plan nie. last-last balik serdang gak & makan kat KFC sri serdang jer. lengang je kat situ... kekekeke.

Adeii... penat tak terkira ahad tu. sengal-sengal abis kaki nie. tak per la at least ada juga something yg aku beli dari tak beli apa-apa. cuma kasut raya je tak dpt lagi nie. ingat nak gi carik kat JJ plak la. bila la plak nak gi nie...? emmm....

Semalam dah bayar duit kat apek. alhamdulillah dah settle bayaran cuma skrg nie tunggu saja. aku dok terbayang si itamku jer.... heheheheh.... tungguuuuuu..............

2 comments:

cik_sato said...

hehe..sakan sopping kak tim.. :P
saya pong tak sbr nak tunggu si itam gak.. nk tompang naik nnt..hehe..

bANgsaL buROk said...

hehehe.. sakan tak ler.. tp nie le gara2 last minit shopping.. insyaallah.. boleh ajer naik si itam tu.. :p