Thursday, October 05, 2006

Giler Naruto Anime!!!


Hehehehehe... aku memang minat gilak sama ini anime! aku dah kumpul anime nie sampai episod 202 (the latest!). siap burn dalam cd lagi tu. Kenapa aku suka dgn anime Naruto nie? hmmm... aku suka dgn karektor, jalan citer dan moral of the story. semangat setiakawan yg ada dlm diri dalam karektor itu begitu mengagumkan. ye la.. mungkin korang akan kata, "ala.. citer kartun gitu pon ko bleh kagum." tapi bagi aku sikap yg sebegitu kurang ada dalam diri kawan-kawan kita even dalam diri aku sendiri pun. bukan nak mengutuk, tapi kenyataan macam tu la.

Pelik ke pompuan suka citer anime nie? bagi aku tak le pelik walaupun ramai kat ofis aku nie (pompuan la) yg kata aku nie cam budak-budak sebab minat kartun. elooo... ini bukannya kartun slapstik cam kartun Mr. Bean yg korang suka tengok tu. citer nie ada moralnya yang tersendiri. bagi aku, biar le apa orang nak kata, aku punya kesukaan... aku punya pasal! ahaks...!

Anime Bleach pon aku suka gak. tapi belum lagi berkesempatan nak mengumpulnya. so far, aku kumpul anime Naruto... Bleach tu nanti-nanti le. dlm Bleach, karektor jahat/hantu je yg berubah-ubah dan bertukar. so, tak der yang interesting sangat. but in Naruto, perghh... macam-macam ada. ada clan (puak) yg ada keistimewaannya (bloodline limit) tersendiri. pastu dgn jutsu-jutsu yg begitu mengagumkan... alah.. nak citer panjang sangat. korang search aje la guna enjin motorbot... kekekkekek...


2 comments:

sato said...

(^_^) hi kak Tim.. haha..baru jumpe blog..


jangan riso..saya pong suke nengok komik.. dah mintak orang burnkan citer slamdunk.. ;)

bANgsaL buROk said...

ahaks... kantoi.. besh kan manga & anime japang!! :D