Tuesday, November 21, 2006

JiWe kaCO

Permulaan minggu yg boleh memandomkan seluruh minggu aku.. hehehe.. tgk tajuk pon dah tau kan. jiwe kaco... sesuatu yg aku elakkan tp kalu ia nak mai gak, nak wat camna kan. redho je la..

Sabtu & Ahad lepas aku berkampung di opis. menyiapkan keje yg sudah hampir deadline. open house & kenduri kawen kengkawan semuanya aku skip. mintak maaf bebanyak le... tak daya aku nak mengagihkan diri. kalu aku tak pi rumah korang, ada kawan lain yg pegi. tp kalu aku tak siapkan keja aku nie, korang nak tolong siapkan ker..? wakakakkaka...

Alhamdulillah.. berjaya juga menyetelkan apa yg perlu disetel. so far 80% siap keje aku tu. dah submit pada ketua jabatan utk review. bila dia kata ok, aku upload semua apa yg boleh diupload. so status skrg nie... tunguuuuuuuu..

Ma'ton dok sibuk call pasal kenduri dia. ahad nie kendurinya.. asalnya aku diminta dtg awal sehari atau dua hari sebelum majlis. tak dapat la memenuhi permintaan bakal pengantin baru nie. keje tgh banyak kat opis. aku gi time kenduri je la. tp kad minah nie tak sampai2 lagi. dah seminggu pos katanya. apa punya lembab da pos UPM nie. muahahahha....

Dalam dok nyembang2 tu dia bgtau yg MAD dah bertunang. huhuhuhuuh... tunang senyap-senyap. tak bgtau pon... sampai ati!! tau le dah berubah hati, takkan le tak bgtau pada gepren lama nie... sedeynyer... sedeynyer... uwaaaa...!!!!! semoga berbahagia la, kenduri nanti tak yah jemput ler.. aku tak mau pi kenduri ko... huhuhuhuuhuhu....

Hmmm... sorang demi sorang kengkawan aku menamatkan zaman solo atau bakal menamatkan zaman solo. aku???? still menten solo.... huhuhuhuhuhu....

p/s berkabung sebulan....huhuhuhuhu...

2 comments:

milo said...

dah le.. jgn sedey2.. banjir upm tu kang.. dah le musim tengkujuh ni.. tp xpe.. umah ko tingkat atas kan.. geh geh geh.. :p

tim said...

bior le banjir.. tak payah aku gi keje.. muahahaha..