Thursday, May 10, 2007

Berakhir sudah 'perjuangan'...

Ngantuks... penat... sengal2 badan... waaaaaaaaaaahhhhhh.. tapi puas hati. hehehehehe... semalam berakhirlah 'perjuangan' aku dalam sukan kat ofis tahun nie. semalam ada game volleyball untuk semi & final. masa lawan semi tu tak sangka lak bleh menang dan masuk final. bestnyer... tp tahun nie kempunan lagi nak pegang medal emas. kalah di peringkat akhir. tp sekurang-kurangnya dpt masuk final. satu kejutan buat kitaorg sbb dpt masuk final!!! nie kira we all pasukan underdog.

Tapi yg amat menyakitkan hati bila berdepan dgn penyokong kurang ajar dr pihak lawan time semifinal. ayat2 yg keluar dr mulut diaorg memang teruk sampai menjatuhkan maruah orang. memang biadap dan kurang ajar! tp, alhamdulillah we all still dpt tahan mental kitaorg dr terpengaruh dgn penyokong psyco team lawan. bila kitaorg dah menang dan lawan utk final, penyokong psyco tu terus menerus 'attack' we all dgn ayat biadap dan kurang ajar tu lagi. dia 'attack' our kapten. tau la kapten we all tu terror! diaorg tak puas hati punya pasal sbb kata diaorg team we all tak kuat. cuma 2 org je yg bleh main.. aku & our kapten! eleh.. kalau we all tak leh main, macam mana bleh menang? ye tak? ntah apa2 ntah...


So, we all blom decide apa2 lg tindakan yg nak dibuat. ada yg cadang tulis surat pada boss mangkuk ayun yg tu. padan muka dia. kurang ajar sangat2! biadap!! dah kalah tu... kalah la.. tak puas hati wat per....???? beeeeeengongggggggggg!!!!! muhahahahhahahhaha....

Well setakat nie pencapaian kitaorg dpt kejohanan sukan kali ini;

Bola Jaring - Perak
Bola Tampar - Perak
Merejam Lembing Wanita Senior - Perak
Merejam Lembing Lelaki Senior - Perak
Merejam Lembing Lelaki Veteren - Perak
4x100 Wanita Senior - Perak
100 meter Lelaki - Gangsa
Bowling Individu Wanita - Gangsa

Quite OK per tahun nie.... hehehehehhe... dok kumpul pingat perak aje la...

4 comments:

milo said...

ayat kasar biasa ler.. macam2 bunyi ada.. sumernye pasal nak psiko kan lawan.. huhuhu.. dah biasa dah...



p/s : sib baik bowling tadek sangat supporter.. muahaha.. kalau tidak mau sumer sangkut main..

kmnizam said...

mentang² hang org perak..semua team hang blasah perak jaa noo :))

tim said...

milo
tu arr.. rasa nak penampar je diaorg tu. dah tua2 perangai cam @!#$%^&(^%

pakku
ahaks... tu arr.. agaknya terkena badi raja muda perak nie.. muahahah..itu yg dpt perak je tu..

pn sato said...

heheh.. kak tim, jom.. ajak geng upm lawan ngan netballer INTAN.. ;)