Thursday, February 15, 2007

Mimpi kelakar

Semalam aku mimpi. dalam mimpi tu aku berada dlm satu bilik teknikal yg penuh dgn peralatan audio visual. mentang2 la keje IT, mimpi pon ada kena mengena dgn bidang keje.. hahahahha.. kelakar jer. keadaan bilik teknikal tu mmg canggih arr. syok je dok dlm bilik tu. aku dgn beberapa org dok dlm tu. dah abis keje aku dan kawan2 pon gerakan balik. sebelum balik kena la punch-out dulu. time tgh beratur nak punch-out ( ada 2 org lg dok depan aku). yg tgh punch-out tu member aku kat sini la. then ada surat kat situ. dia pon amik la... aku cam excited nak tau samada surat aku ada tak. aku pon tanya la dia.. alih2 dia unjuk surat yg tertera nama.... Rauf Khusry Al-Picine Arafat! Then lepas tu aku terus terjaga dr mimpi....

Hahahahhaha... aku keblurran kejap... memang mengarut btol mimpi aku nie! apasal plak nama member tu yg kuar dlm mimpi aku nie? hish... musykil...musykil... hahahahahha... yg tak tahan tu ada tambahan Khusry Al-Picine plak tu dlm nama dia...muahahahha... adeh, sakit perut aku gelak hari nie... kakakakakka...

4 comments:

as a.k.a axa87 said...

ishh tim.. biar benar mimpikan afat ni.. jangan tim. ada org marah nanti..sebab mimpikan boyfriend dia he he he

bANgsaL buROk said...

kekekeke... bkn mimpi afat tp nama afat jer.. orgnya bkn afat.. baca btol2... hahahhaha...takkan mimpi nama boipren dia pon nak mare..kui...kui..kui..

cik sato said...

hahaa.. lawakla kak tim neh.. ngigau nama apat lak yer.. :P

milo said...

ahaha.. funny weh.. mcm nama geng mafia pon ade..

wess, glemer gak nama ARAFAT nih.. dlm novel ramlee awang murshid pon ade.. tp wataknya boya darat.. hahahaha..