Monday, April 21, 2008

133 - Bos gue dah glamor


Malam semalam dok lepak2 depan tv sambil tu tangan dok menyelak helaian suratkhabar Berita Minggu segmen Dimensi. selak je 2nd page, terus mata terpaku pada wajah seseorang yg amat aku kenali. Wah..wah..wah... glamor la member.. aku terus capai henpon dan mengutus SMS pada dia.

SMS aku : Salam. Amboi... glamornya org tu masuk paper. hehe..

SMS dia : Eheh. dah malu asik tolak pmtaan bhrian.

Haaa... kenal tak dengan blogger tu.. Bluehikari.. sapa2 yang 'hantu' blog sure kenal dengan atau familiar dengan nama 'Bluehikari' yg terkenal sebagai antara blogger yang awal berblog di internet.

Nak citer la sket.. nie bos aku nie. Bangga seh tgk muka bos sikit punya besar posing dalam Berita Minggu semalam. Cerita pasal 'Penangan Blog'. ada sapa-sapa nak berkenalan? kekeke...

3 comments:

as a.k.a axa87 said...

Tim.. ehhehh akak nak kenal ngan dia leh?? Dulu memang minat giler ngan dia. Tiap2 hari duk bukak jurnal dia. Tu yang sampai akak print. Memang dia antara yang terawal. Kalau tak silap dengan geng jurnal dulu. Masa tu si sultanmuzaffar pun belum wujud. seronok lak rasanya dapat tengok balik bluehikari.. nak kena cari dia nyer printed version tuh.. heheheh

bANgsaL buROk said...

bleh... bos kiter peramah orgnya...

shaifulsafar said...

bluehikari (Ludinata Misnun) kalau tak silap saya, satu sekolah dengan saya di sek keb bukit changgang. Hehehe....dia dah jadi boss awak kat mane erk?...UPM eh?