Thursday, October 25, 2007

103 - Apa pandang-pandang??!!!

Apa perasaan korang espcially pompuan la kalau ada yang asik2 pandang korang. kejap2 paling tengok korang... selang 5-6 saat paling kat korang? musti rimas dan lemas kan? entah apalah sorang hamba ALLAH nie... kerap sangat kalih dok tengok aku. dah lama aku perasan. walaupun aku tak le direct pandang dia, tp dari ekor mata memang dia dok kalih tengok aku? apa? aku nie alien ke... ataupun aku nie suspect pada satu jenayah yang berat yg perlu diawasi ketat hingga tak boleh hilang dari pandangan mata dia? what the h***??!!! rimas aku rimasss!!!

2 comments:

PuteriSatu said...

salam perkenalan dari akak pu3...1st time visit blog nih...

bANgsaL buROk said...

salam perkenalan buat kak pu3 juaaa....