Thursday, March 08, 2007

Penat, penat dan penat

Adeh... baru abis meeting. penat rasanya. minggu nie betul2 full. selasa dan rabu lepas ada kursus. dpt la melarikan diri dr opis. tp, kecoh plak bila ada audit RU oleh TNC PI. patutnya aku kena standby waktu TNC tu dtg.. tp aku tak mor. ada kursus maaa... inilah masa yg kunanti2 utk melenyapkan diri dr opis. hahahahaha...

Kursus 2 hari mmg menyesakkan kepala otak dgn ilmu2 yg diberi. tp rasa sronok la sbb dpt jumpa geng2 IT dr PTJ lain. especially dgn 2 org nie... mengembalikan nostalgia. tp yg sorang nie cam something jer... ish.. tak besh la cenggitu. tp last day dia dah ok balik. itu pun sbb yg sorang nie tak dtg. hmmm... apa hal plak nie??? konfius akuh!hahahahha... pedulik la.. janji aku hepi!! ;)

Esok, aku akan ke spital taiping semula. menjenguk mak yg masih ditahan dlm wad. td Kak Ela sms, kata kaki mak ada nanah sket. so, doktor tetas sket benang kat luka utk cuci. hmmm... memang doktor nak make sure kaki mak aku betul2 baik baru kasik keluar. hmmm... sampai bila la mak aku kena duduk dlm wad nie. tak larat aku nak travel jauh2 every week. tp, demi mak tersayang... aku rela dan redha....

So, taiping.... here I come!!! again.......

4 comments:

anak kuang said...

tim,
kem salam ngan parent mu.. ngan kok min skalik.. ahaha..

p/s: kirim kuew teow sup satu! ahahaha..

eh, ako dpt tau tepeng dah ade bowling alley la.. dulu tadek kan..

tim said...

misa
insyaallah... nanti aku tapau kuew teow sup kat ko.. kekekke..
tepen dah ada bowling alley?huh, kat mana tu? sure kat kamunting tu..takkan lak dlm the store.wakakakka..

anak kuang said...

member ako ckp kat ngan berkat.. kat fajar tu le kan...

kamunting sape nak pegi? jauh tu.. tak strategik..

raden galoh said...

bersabar byk2...setiap yg sukar pasti Allah berikan jalan kemudahan...insya'Allah