Friday, January 30, 2009

189 - My 1st glasses..

Chinese New Year lepas aku balik kampung. Kekonon nak membawa hati yang luka parah la..hehehehe.. alhamdulillah, so far aku tak rasa apa-apa.. hmm..moga-moga..

Tengah kemas-kemas bilik, terjumpa pulak cermin mata pertama yang aku buat time tu nak amik PMR. Dah lama tu... lebih 10 tahun dah... dedulu memang malu sangat nak pakai spek tu pasal bingkainya warna itam. Geng2 senior lelaki skolah aku dulu, kalu nampak junior pompuan pakai spek camtu, diaorg akan gelar kitaorg 'batman'... hahahahaha... hampeh jer.. sebab apa diaorg gelarkan camtu? Haaaa... tengok la gambar spek tu... kelakar siot!!



2 comments:

as a.k.a axa87 said...

mcm batman ker?? rasanya lebih kepada Harry Potter nyer spek jer..heheheh

bANgsaL buROk said...

kak as, time tu Harry Potter tak wujud lagih dlm arena penulisan juga perfileman...hehehehe..